Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Poziv

Online upitnik - istraživanje potreba socijalnih preduzeća i organizacija civilnog društva

Smart kolektiv sprovodi tokom aprila meseca godišnje istraživanje o izazovima i potrebama socijalnih preduzeća i organizacija civilnog društva u Srbiji.

Ciljevi istraživanja su mapiranje aktuelnih potreba, definisanje smernica i preporuka za ključne aktere, razvoj i unapređenje programa podrške Smart kolektiva i praćenje ostvarenog napretka organizacija koje učestvuju u istraživanju svake godine.

Upitnik možete popuniti na ovom linku.
Molimo vas da izdvojite malo vašeg vremena i popunite upitnik najkasnije do 30.04.2017. godine. Popunjavanje upitnika traje 20-30 minuta.

Vaši pojedinačni odgovori će ostati anonimni i biće komunicirani samo kao podaci za ceo uzorak. Rezultati istraživanja biće iskorišćeni za izradu analize stanja u sektoru, mapiranja aktuelnih izazova i potreba i formulisanje preporuka za razvoj mehanizama podrške za organizacije i socijalna preduzeća.

Na osnovu mapiranih potreba, Smart Kolektiv će definisati i razviti programe podrške za socijalna preduzeća i organizacije civilnog društva u Srbiji. Informacije i poziv za prve treninge biće otvoreni već krajem aprila meseca. Analiza i programi podrške sprovode se zahvaljujući podršci Hajnrih Bel Fondacije, Foruma za odgovorno poslovanje Srbije i programa EU za zapošljavanje i socijalne inovacije (EaSi).

Pozivamo vas i da prosledite ovaj upitnik na vaše mejling liste kako bi stigao do što većeg broja organizacija i socijalnih preduzeća.

Unapred hvala na izdvojenom vremenu.

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.