Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Poziv

Poziv za učešće na okruglim stolovima u okviru javne rasprave o Nacrtu strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji

Obaveštavamo vas da će se, u okviru javne rasprave o Nacrtu strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji, održati četiri okrugla stola i to:

  • u utorak, 19. februara 2019. godine u Novom Sadu, Skupština Grada Novog Sada (Žarka Zrenjanina broj 2, ulaz broj 3), sa početkom u 12.00 časova
  • u petak, 22. februara 2019. godine u Nišu, Skupština Grada Niša (Nikole Pašića broj 24), sa početkom u 12.00 časova
  • u ponedeljak, 25. februara 2019. godine u Čačku, Centar za stručno usavršavanje Čačak (Cara Dušana bb), sa početkom u 12.00 časova
  • u sredu, 27. februara 2019. godine u Beogradu, Klub poslanika (Tolstojeva 2), sa početkom u 12.00 časova

Javnu raspravu sprovodi Kabinet predsednika Vlade, u periodu od 31. januara do 1. marta 2019. godine. Tekst Nacrta i sve informacije u vezi sa javnom raspravom postavljeni su na sajtu Vlade Srbije, link https://www.srbija.gov.rs/specijal/362240 i na Portalu e-Uprave.

Primedbe, predlozi i sugestije u vezi sa Nacrtom strategije dostavljaju se Kabinetu predsednika Vlade Srbije, na mejl medijska.strategija@gov.rs ili na adresu Nemanjina 11, Beograd (sa naznakom "Nacrt strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji"), najkasnije do 1. marta 2019. godine.

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.