Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Poziv

Poziv za učešće u Crowdfunding Akademiji

Brodoto vas poziva da se prijavite za Crowdfunding Akademiju - intenzivni četvoronedeljni program namenjen timovima koji su spremni da kroz crowdfunding prikupe sredstva za svoj rad, biznis ili ideju. Na Akademiji učesnici uče o svim fazama pripreme i sprovođenja crowdfunding kampanje, i koriste svoju ideju za vežbu, čime polako ulaze u pripremu svojih kampanja. Datumi održavanja Akademije su 9 - 10. jun i 23 - 24. jun 2018. godine.

Prijave su otvorene do 28. maja 2018. godine, i na njoj će biti primljeno 15 najboljih timova. Prijava je online, učešće je besplatno i pokriveni su svi troškovi učešća, a popunjava se upitnik dostupan na linku: brodo.to/CFA2018Prijava. Rezultati i timovi će biti poznati 2. juna 2018. godine.
Više informacija o Crowdfunding Akademiji možete pronaći i ovde.

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.