Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Vest

IN MEMORIAM: Borka Pavićević

Izvor fotografije: Centar za kulturnu dekontaminaciju

Vršilac dužnosti direktora Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom, Žarko Stepanović, upućuje telegram saučešća povom smrti Borke Pavićević, direktorke Centra za kulturnu dekontaminaciju.

„U ime Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom i svoje lično ime izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima i širokom krugu poštovalaca i saradnika Borke Pavićević.

Svojim radom u oblasti kulture, ali i kao istaknuta mirovna aktivistkinja, zalažući se za demokratske vrednosti, pomirenje i prava ranjivih grupa, Borka Pavićević ostavila je jasan i dubok trag u našem društvenom i kulturnom životu. Ostaće upamćena po istrajnoj borbi za društveni dijalog i značajnom doprinosu koji je dala razvoju civilnog društva u Srbiji kroz aktivizam i umetnost.

Svaka prilika za saradnju sa njom i Centrom za kulturnu dekontaminaciju, koji je sa uspehom vodila preko dve decenije, predstavljala je dragoceno iskustvo.“

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.