Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Vest

Izabrane OCD za učešće na Treningu za trenere HELP metodologije

Na osnovu Javnog poziva organizacijama civilnog društva za učešće na Treningu za trenere HELP metodologije, Komisija sastavljena od predstavnika Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom donela je Odluku o izboru organizacija civilnog društva za učešće na Treningu za trenere HELP metodologije, koji se organizuje u okviru zajedničkog projekta Evropske unije i Saveta Evrope „Jačanje efikasnih pravnih sredstava za sprečavanje kršenja ljudskih prava u Srbiji“.

Navedenom odlukom izabrano je 16 predstavnika predloženih od strane 9 organizacija civilnog društva koje su podnele prijave na Javni poziv i ispunile postavljene formalne uslove i kriterijume.

U nastavku preuzmite:

Odluka o izboru organizacija civilnog društva za učešće na Treningu za trenere HELP metodologije
Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.