Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Vest

Javni poziv: prezentacija prvog poziva u 2019. godini u okviru Programa "Evropa za građane i građanke"

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao nacionalna kontakt tačka za program Evropske unije „Evropa za građane i građanke” u Srbiji, poziva organizacije civilnog društva, jedinice lokalne samouprave, obrazovne i kulturne institucije sa teritorije Republike Srbije, da prijave svoje predstavnike za učešće u prezentaciji prvog poziva za dostavljanje predloga projekata u 2019. godini u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.

Prezentacija se održava 18. januara 2019. godine u Beogradu, Palata Srbija, Bulevar Mihajla Pupina 2, istočni ulaz, sala 129 sa početkom u 11:00 časova.

Cilj prezentacije je upoznavanje sa ciljevima, novim prioritetima i strukturom programa Evropske unije„Evropa za građane i građanke”, kao i najnovijim izmenama u rokovima predviđenim za podnošenje predloga projekata. Domaći nosioci na uspešnim projektima odobrenim u toku 2018. godine predstaviće svoje projekte, kao i iskustva u pripremi i sprovođenju ovih projekata.

Prijavljivanje za učešće vrši se isključivo elektronskim putem, slanjem prijave na e-mail adresu jelena.todorovic@civilnodrustvo.gov.rs, najkasnije do srede 16. januara 2019. godine u 14:00 časova, sa naznakom „Prijava za prezentaciju EFC”.

***Sve zainteresovane učesnike želimo da informišemo da su otvoreni pozivi za podnošenje predloga projekata i to za projekte u okviru Poglavlja 1 – Evropsko sećanje (rok za prijave 1. februar 2019. godine) i Poglavlja 2 – Demokratski angažman i građansko učešće – mera 2.1. Bratimljenje gradova (rok za prijave 1. februar 2019. godine) i mera 2.2. Mreže gradova (rok za prijave 1. mart 2019. godine).***

Za više informacija o programu „Evropa za građane i građanke“ posetite sajt Kancelarije ili se obratite putem telefona (011) 31 30 968.

Napominjemo da nismo u mogućnosti da refundiramo putne troškove.

Javni poziv

Dnevni red

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.